Mogelijkheden

TALLOZE MOGELIJKHEDEN

Dankzij het uitgebreide assortiment met talloze mogelijkheden, vindt u bij Enzo Luca altijd het product dat volledig aansluit op uw wensen. Is de kast die u heeft gezien net iets te smal of de bank net iets te groot? Geen probleem, dankzij de vele mogelijkheden passen we het product naar uw wens aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Enzo Luca? Lees verder en ontdek meer informatie over het assortiment van Enzo Luca.

STEL ZELF UW MEUBELS SAMEN

Veel Enzo Luca producten zijn volledig op maat te maken. Zo kiest u zelf het formaat van de tafel, de breedte van de kast en de afmetingen van uw bankstel. Niet alleen het formaat, maar ook de uitstraling bepaalt u helemaal zelf. Zo zijn de kasten in te delen naar ieders wens. Kies er bijvoorbeeld voor om een gedeelte van de kast te gebruiken om accessoires tentoon te stellen. Het overige gedeelte kunt u voorzien van stijlvolle deurtjes en ladeblokken, waar u spullen uit het zicht in opbergt.

 

 

IN DE GEWENSTE STOF OF LEDER

Alle banken, stoelen en fauteuils van Enzo Luca zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en lederen. Ook dan heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Hierdoor stemt u de bekleding perfect af op de rest van het interieur. Daarnaast zijn er extra aanpassingen die u kunt kiezen, om het product helemaal op uw wens af te stemmen. U kiest bijvoorbeeld zelf de breedte van de armleuning, het soort en de kleur van de poot en de vulling voor het gewenste zitcomfort. Kortom, u stelt bij Enzo Luca altijd zelf uw ideale producten samen.

© 2020 - 2024 Enzo Luca Amstelveen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel