Banken

Inspiratie van onze collectie in de showroom van Amstelveen. Wij zijn deze webpagina nog aan het bewerken vandaar dat nog niet alle modellen online staan!

Voor meer inpiratie kunt u ook ons instagram account bekijken. Via het account kunt u ons een persoonlijk bericht toesturen!

 instagram-logo | Girls in Film @enzoluca.amstelveen

 

Model: Turano

Model: Tutti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model Grasso:

Heerlijke loungebank van Italiaans design. U kunt deze bank in allerlei opstellingen/ stoffen krijgen. De longchair heeft ook 2 verschillende breedte en diepte maten 155cm of 185cm diep en 117cm en 127cm breed.

351 x 72 x 185 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model Vinci:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model Pompei: Een echte loungebank met een zacht zitcomfort. Zitting bestaat uit koudschuim en is afgedekt met een laag donsveren. Verkijgbaar in verschillende maten en opstellingen. Wordt geleverd als hoekbank maar ook als rechte bank. Ook zijn de houtkleuren van de bladen aan de zijkanten aan te passen. Deze bank is leverbaar in leer en stof! Zitdiepte ca. 80cm Zithoogte ca. 42cm. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@montelamstelveen.nl of bellen naar 020 640 6346.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Model Amalfi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model Ombra:

Deze bank is als rechte bank en hoekbank leverbaar. Zithoogte ca. 44cm Zitdiepte ca. 60cm. Vulling zit: Koudschuim afgedekt met een laag dons met Dacron. De poten zijn standaard zwart. Ook mogelijk in RVS. Deze zit en rugkussens moeten vaak opgeklopt worden. Plooien ontstaan zeer snel. Dat hoort bij de stijl van deze prachtige loungebank. Een grote voordeel van deze bank is dat de rugkussens erg hoog zijn en daardoor veel steun aan de schouderbladen en het hoofd geven. Het beste is om dit in de showroom uit te proberen en dat kan nu op afspraak! Neem contact op door te mailen naar: info@montelamstelveen of te bellen naar: 020 640 6346 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model: Traverso:

Deze strakke moderne hoekbank is een origineel model omdat deze een element heeft die schuin afloopt! Dit model is leverbaar als hoekbank of een rechte bank. U kunt deze bank in stof of leer krijgen. Vulling: Koudschuim. Zithoogte ca. 44cm Zitdiepte ca. 57cm. U kunt de losse kussens ook aansluitend kopen. Dit maakt het model nog strakker. De rugkussens zijn niet keerbaar! Deze bank heeft 2 soorten poten. Sledepoten en rechte poten. De sledepoten zijn alleen in zwart leverbaar de standaard rechte poten kunt u ook in RVS krijgen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model: Lucado

Deze moderne hoekbank heeft veel opties in maten en rugkussens. U kunt tussen de rugkussens ruimte houden wat speels oogt of juist kiezen voor aansluitende rugkussens. Dit maakt de bank strakker. Onderaan op de foto ziet u een vrijstaande Chaise Longue in leer. Niet veel banken hebben deze mogelijkheid! U kunt leuke combinaties maken met deze bank. Denk aan verschillende stoffen gebruiken voor de rugkussens. De rugkussens zijn standaard zonder rol en kunnen ook met een ronde of vierkante rol geleverd worden. Ook zijn de rugkussens keerbaar! De poot is standaard zwart en ook in RVS leverbaar. Vulling: Koudschuim afgedekt met diolen watten. Zithoogte ca. 45cm (kan ook 47cm) Zitdiepte ca. 58cm. 

 

 

 

 

Model: Tramonto

Deze prachtige Ibiza style bank vindt u ook in onze showroom in Amstelveen! Vulling: koudschuim met als bovenlaag een wattenvlies. Leverbaar in stof en leer. Zithoogte ca. 40cm Zitdiepte ca. 70cm of als optie 80cm. Dit model bestaat uit veel elementen. U kunt er alle kanten mee op. Er zijn ook veel opties voor hockers. Een tussenhocker, afsluithocker en een winkelhocker. In groot en klein verkrijgbaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model: Merlo

Deze comfortabele bank is zowel als rechte bank en als hoekbank verkrijgbaar! Als vulling zit er standaard Memory foam in en als optie kunt u ook kiezen voor Lastilux. Deze stijlvolle bank heeft ook meerdere opties voor zijn de poten. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook is de zithoogte aan te passen van 43cm tot 47cm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model: Asiro

Bank Asiro biedt optimaal zitcomfort in uw woonruimte. Dankzij het traagschuim zorgt de bank namelijk voor een heerlijke, zachte zitting. Deze comfortabele bank is verkrijgbaar in diverse maten en ook mogelijk als fauteuil. De mooie metalen plint rondom de bank en de siernaad in de rug en zijkant van de armleuning zorgen voor een unieke uitstraling. Bank Asiro is verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten en in talloze kleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Model: Panca

Deze moderne, stijlvolle en verstelbare bank is leverbaar in diverse stoffen en leders. Zithoogte: ca. 43cm Zitdiepte: ca. 61cm (Bij rug naar achter ca. 65cm. Dit model heeft een klapbare rug en verstelbare armleuningen. De sledepoot kan in zwart of RVS geleverd worden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model: Eleganza 

Bank Eleganza is voorzien van een Italiaans design met een karakteristieke uitstraling. Dit Italiaanse model heeft een open, ruime zitting en hoge poten. De mooi afgeronde armleuningen en de (mogelijke) hoofdsteunen zorgen voor optimaal zitcomfort. Bank Eleganza heeft twee verschillende zithoogtes en is zowel als vaste bank als hoekbank verkrijgbaar. De bank wordt naar uw wens bekleed in leder of stof en u kiest zelf de gewenste kleur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Enzo Luca Amstelveen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel